Dansa West Coast Swing i Skåne

Instruktörer

Fransisca Isaksson

Som dansledare ser jag till att sprida energi och dansglädje, och känslan av att lära ut dans är fantastisk! Det är deltagarna som är det bästa i en danskurs och ja då, alla kan dansa. Jag älskar West Coast Swing för att det är en dans alla kan ta sig an, vi spelar den bästa musiken och har hejdlöst kul på våra kurstillfällen. West Coast Swing är dansen som ger allt detta och lite till.

Jonas Roslund

Det jag gillar med WCS är att jag kan anpassa dansen så mycket till låtarna, att det är rolig och varierande musik och att dansen har så härlig känsla. Jag vill ge andra chansen att känna samma dansglädje som jag själv gör. Därför är det så roligt att få vara med och lära ut, att se andra utvecklas och att själv utvecklas med dem.

Sofie Ekestubbe

Det jag älskar med wcs är att det är en väldigt social dans full av lek och improvisation. Man kan anpassa dansen efter musikstilen och det finns alltid något nytt att lära sig. Lika roligt som det är att dansa är det att lära ut dansen till andra. När jag håller kurs försöker jag få deltagarna att slappna av och våga släppa loss, då brukar man ha som allra roligast samtidigt som man lär sig.
SkåneSwing Dansklubb c/o Jonas Roslund
Valborgsgatan 36
216 13 Limhamn
Designed by 
Libratica
Copyright © 2020 - SkåneSwing Dansklubb
facebook-squareinstagram